Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Saturday, December 10, 2011

Dunia Online

Assalamualaikum....




Dengan Nama ALLAH aku memulakan entry kali dgn rasa syukur kerana masih diberi peluang untuk aku bernafas di atas muka bumi yang hanya pinjaman semata-mata..Kerana dunia ni saje lah tempat untuk aku dan kawan2 yang lain menunaikan kewajiban yg diamanahkan...Bila aku ingat kembali...Banyak perkara lagi yang aku belum selesai untuk aku laksanakan...Dan aku berharap aku masih belum lupa diri lagi..AMIN...


Fuhhh!! fuhhhhh!!! Begitu banyak habuk atas dashboard aku ni...Sudah sebulan lebih aku tak update walaupun ada masanye aku taip2 tp simpan sebagai draf je...INSYAALLAH entry kali ni penuh dengan coretan hidup aku yang aku dapat kongsi dgn kawan2 sekalian...Aku sibuk pn sebab online CAMFROG...Entry sebelum ni aku dh cerita...Tapi sedikit sgt aku ceritakan..Sebab perkara macam ni kena alami sendiri..Baru org kata PAHAM...


Main Camfrog ni leh wat org tidak dapat lari dari depan lappy atau komputer anda..Dia macam YAHOO MESSENGER...tp berlainan sedikit...Aku boleh dikatakan hari2 asyik jd DJ je dalam CAMFROG ni..Sudah banyak kawan2 baru aku kenal...Tidak terkecuali KAWAN jadi LAWAN..tapi tu normal...sebab dalam FACEBOOK sndiri pn kita dapat alaminya...Cinta pun boleh berputik dalam camfrog ni..tapi bahaya sebab bila on9 ni paham2 la kan..Sebab mudah berlakunya salah paham sesama kita...Tu yang dari kawan jadi kekasih dan akhirnya jadi lawan..Sabor jer la...


Ni logo untuk room KELAS KAU JAH! :D

Cari ID 0ggy..tu org penting tu...




Baru baru ni gath untuk group MALAYSIA COMUNITY telah berlangung dengan jayanya..walaupun aku tidak menyertainya tapi dapat gak jumpa diorg masa diorg turun dari cherating ke kuantan..Pada mulanya pelan nk main bowling..tapi disebabkan telalu banyak tornument bowling berlangsung akhirnya kami buat keputusan untuk karok di terminal kuantan...Dapat gak kami berhibur bersama2 kawan camfrog dalam karoke tu...Diaorg semua sporting abis..Memang terbaikk..


Akhir tahun ni plak akan ada gath dari group KAMI ANAK MALAYSIA yang akan berlangsung di wet world di selangor..Kalau tak silap la..Selepas aktiviti di wet world tu..Mereka akan bergerak ke port dickson plak untuk bermalam disana...Bunyi macam seronok...Aku memang dh dijemput...kena paksa pn ada..iskk..malas nk pergi sebab thn ni aku tak nak sertai mana gath dlu dalam camfrog ni..Tahun depan baru join...


Apa2 pun camfrog ni best...sebab apa ekk..tapi mmg best la...kalau tak on9 sehari nnt susah hati lak..macam sapa2 main fb la..klu tak online nnt boring..mcm tu la lebih kurangnya...huhuh...ok la sampai sini je la entry aku kali ni...Salam all...peace yoooo...

1 comment:

pika said...

owh.kt cni la yg sibok cgt jd dj tu ye...