Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Thursday, January 5, 2012

This is Our Time....

ASSALAMUALAIKUM...




Minggu lepas adalah antara hari yang paling aku gembira sekali...Kalau ingat balik memang aku tersenyum sorang2..Heheh..tak betul dah aku ni...Sori tp ni la kenyataan!!! Ko hade ke??aku je hade pengalaman macam ni dalam situasi berbeza...Heheh :P


Pada minggu lepas adalah dimana majlis perkahwinan member baik aku...Kalau ingat balik kisah cinta diorg mmg penuh dengan ujian2 yang bukan semua orang boleh lalui...Hanya mereka yang tabah dan sentiasa memohon bantuaan ALLAH dan tak lupa tu..Sentiasa sujud pada Yang ESA...Dan dengan itu satu ikatan yang suci terhasil..Amin..Syukur sgt2...


Dan yang paling syoknye...Aku jd pengapit..Wow! first time ni...ekekeke...Apabila kawan aku ni call minta aku jadi pengapit...Aku macam blurr...ehh!! jadi pengapit..Tapi tanpa fikir panjang aku setuju je..Aku ni selalu  jd mood standby je...*Sebab kalau nk kuar mana2...dia sokmo suh standby je..* last2..dr kul 10 jadi pukul 12..akakakak...:P


Kalau nk cite pasal cinta diorg ni..Aku rasa tak cukup blog ni..ekeke...tapi sebenarnya aku malas dan lagi satu..Aku hormat kisah diorg..biarlah diorg je dan org yang berkaitan je tahu kisah diorg..Aku hanya bleh tabik je..akakak!..Apasal ko tabik mie...erk!! sebab hormatkan..so tabik la...akakaka!...Kepada kawan aku ni...Nak kenney rogers...!! :p


Ok..Selepas jer majlis perkahwinan diorg tu..Kami berlima dan seorang budak bernama apis turut serta dalam percutian ke Cameron Highland..Kalau ikutkan dari tahun lepas aku idamkan nk pg sana..tp akhirnya tertunai jugak..Alhamdulillah..Kalau tak kerana kawan aku ni..tak kemana rasanya aku...Akakaka....Memang excited la nk pg sana..Dalam hati ni..Macam mana ek cameron tuu..ada mcm canada ke...ekekeke...


Jalan nk naik ke cameron tu punyala jem..Maklum la kami pergi time org cuti ni...ada hampir 2 jam nk sampai tempat kami sewa tu..Tapi bila dah jejak kaki kat sana..Perghh!! sejuk..Maklum la aku pg musim hujan ni..Lagi la bertambah sejukkk...Masuk apartmen yang kami sewa tu..Lantai dia pn sejuk..macam pijak atas ais je..nasib baik la ada karpet..pijak la atas karpet..kalau xder karpet..Aku rasa mati kesejukkan sbb pijak lantai je..akakaka...


Kat sana banyak gak tempat kami pergi..Antaranya..Ladang teh,Strawberry farm tp tak masuk,cenderahati la...pasar malam yang buka tiap hari semasa cuti...cactus farm..roses valley...banyak lagi la..tak terkira..tp yang penting..semua itu adalah satu pengalaman yang cukup indah...Ok..aku malas nk taip..lepas ni kamu semua tgk je la sedikit picture dari perkahwinan mbr aku and kt cameron...




Inilah pasangannye...:p

Adik beradik ke ni...

1 majlis 2 pasangan..Bj biru anak sedara purple...heh



Ladang teh


Sarapan pagi..:p

tak masuk pn..ekeke

Pasar malam

kaktussssss...

strobery coklat celup..erkk



cendawan farm kot..

7 comments:

Katak Hijau said...

oloh sedih lak baca blog mie.. erkk :D

Mie Fisher said...

wowowowowwowowo~~

Nuyu said...

woo.. berlima tuh.. ehemmm

Mie Fisher said...

huhuhhu..nuyu :P

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

akak pon nak p CH tapi x jadik sbb takut jem plus x booking hotel pon, so by by CH... cuma sampai kaki nye jee,.. kat Pos Betau...

pika said...

sedih plak dgr lagu ni..sayu rse..sob sob sob...lagu ape ni?

Mie Fisher said...

ni lagu tajuknye dengarlah bintang hatiku..ade tepi tu kan..iskk2...