Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Wednesday, May 4, 2011

Masih ada kah...





"Agak2 mie ada peluang takk?'..Ntah lahh mie...malas dah nk fikir pasal ni.." tu sebahagian sms yg aku terima smlm..memang sukar untuk mengubah hati seorang wanita apabila selalu di sakiti oleh lelaki lain..tapi yang jadi mangsanya adalah lelaki yang cuba untuk mengisi kekosongan hati wanita itu..memang sekarang banyak wanita akan jadi begitu..terluka dengan peristiwa lepas dan tidak mudah sembuh dari luka itu."Adess..Nampaknya mie kena usaha lebihh ni.." itu sms yang aku balas..Dia gelak je bila aku cakap macam tu..Mungkin ada peluang tapi kena usaha lebih kot..Lelaki mana mudah mengalah..kalau tak nanti menyesal..huhuh..Ada kawan aku nasihatkan aku dalam keta tempoh hari tp sebab dia cakap terlalu laju..aku lupa apa yang dia cakap..ahaha..apa2 pun terima kasih pada dia..Biasalah dia banyak pengalaman tu..Belum masuk ilmu hisap lg tu...huhuhu...Aku hari2 sms dia..tak bosan untuk sms tp tak der idea nk cakap apa..hari ni dia pegi interview keje..harap2 dia dapat la..aku pun nk kenalkan dia dgn kawan baik aku tu..Ada masa nnt dapat la kenalkan diaorg..Sian gak kt kawan aku tu..selalu je kena kaco..kadang2 aku yg risau..nasib baik aku tak der ilmu sword of mist..kalau tak..dah matai semua yg kaco dia..erkk...tapi tok tanpa nama masih cuba untuk mengatasi masalah itu..harap2 dia berjaya suatu hari nanti dan hidup bahagia selama-lamanya...erkk...macam cite dongeng lakk...


Saat kulihat diri-mu
Kulihat kesucian-mu
Keindahan-mu
Dan semerbak harum hati-mu



Kemurniaan hati-mu
Kesucian batin-mu
Keindahan mata-mu
Tak terlukis oleh kata2



Satu yang ingin selalu kukatakan
Aku selalu mencintaimu
Sekarang atau Esok..
Maupun akan datang

6 comments:

Katak Hijau said...

erkkk caiyok2 mie.. hihi

Mie Fisher said...

kiokkk kiookkk...erkkk

QueeN TerataI said...

InsyaAllah.. try harder ok! hukhukhuk

Mie Fisher said...

queen~erkk..thx..

Joe Black said...

ko kena menuntut dengan doctor cometoyou mie...pelajaran belum abes masa kat dalam keta tu...masa tk mengizinkan...lagipun ko selalu lupa...pasni ko kena bawak pen dengan buku kecik....tulis semua apa yang aku ckp..tkpun ko record je pakai ipod...erk...bole record ke?erk...

Mie Fisher said...

joe~erkk..aku xsuke bwk buku2 ni..ipod nano xlehh record kot..xper aku record pakai dslr...erkkk