Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Thursday, May 26, 2011

Satu Hari je lagi...


Yaaa..Satu hari je lagi pernikahan twin aku akan berlangsung esok..InsyaALLAH pada waktu ptg selepas asar di Majsid Saidina Othman Bukit Rangin Kuantan...Semoga esok semua berjalan dengan lancar..Amin..Sepanjang aku buat event kt Facebook..Ramai mcm tak caya aku ni ada twin..hehe..Hanya yg rapat dgn aku je tahu..Kalau kt sekolah dulu pun ramai tak tahu..Tapi kalau dh tahu tu ada plak yg tak caya...huhu..Mungkin kami ni kembar sepasang atau tidak seiras.Maksudnya Seorang Lelaki dan Seorang perempuan..Kembar mcm ni agak jarang2 ditemui ecehh.hehe..Hanya terpilih je ni..huhuh..Yelakan semua tu ketentuan ALLAH SWT..Aku rasa nk cerita skit bagaimana kelahiran kami..Kelahiran kami ni agak unik la..Dan semestinya semua kelahiran ada keunikan masing masing..Aku cerita ni pun dengar kisah dari mak aku sendiri..Aku sebenarnya dilahirkan dirumah dan manakala twin aku seorang lagi dilahirkan di hospital kuantan..Macam mana jadi macam tu ekk...Macam ni..Semasa kelahiran aku di rumah..Orang ingatkan seorang jer..Tapi rupanya ada 2 orang bayi..Selepas kelahiran aku tu mak aku berada dalam keadaan yg parah akibat kelahiran aku yang pertama..So,mungkin masa tu bidan amik keputusan untuk menghantar mak aku ke hospital..Sempat lg tu..Dengar cerita lagi dari mak aku..twin aku seorang tu lahir lambat sejam dari aku..Aku bersyukur sgt2 dapat lahir kt dunia ni dan aku bersyukur gak yg aku ni twin..hehe..Sori ek cite psl ni tak dpt pjg2 sbb tak lehh nk bygkan keadaan time tu...huhu..Apa2 pun doakan Twin aku selamat ke alam perkahwinan dia...Amin

3 comments:

QueeN TerataI said...

mcm ko plak yg nk kawin mie.. hehehe... pa pe pun tahniah le kat twin ko yg nk kawin tu.. Aku x pdt nk dtg.. erk.. byk sgt undangannyer. InsyaAllah ko kawin sure aku dtg! hukhukhuk

Mie Fisher said...

queen~org kata..twin ni sperti dpt kongsi perasaan taww...huhuh

QueeN TerataI said...

ye2.. betul tue...