Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Wednesday, June 1, 2011

Twin wedding...

Minggu ni agak bz bg aku..Bz dengan persiapan majlis perkahwinan twin aku..Dh kawin gak dia..aku je blom..huhuh..dh jodoh dia kan..Tapi nama suami dia pun mie..Sama dgn nama aku..mgkn ssh kot klu tak cari nama yg tak sama dgn aku..kuang3..Pasan lebih aku ni..Majlis berjalan dgn lancar dari 27/5 hingga 29/5/2011..Alhamdulillah..xder perkara buruk berlaku..Aku ucap terima kasih pada yg sudi hadir terutama sekali pada joe,ira,pise,za,linda,eddy dan isterinya yana..terima kasih byk2 atas hadiah yg diberi..Maaf tak dapat layan kamu semua time tu..Maklum la time tu pengantin dh sampai..Aku lak masa tu tugasnya sebagai jurukamera..walaupun tak terer mana la..huhuh...Nk tgk pic ke??Jap ekk aku upload tp tak semua la...hehe..


Ni la twin mie..tak sama kan muka..ahaha




Dpt upload yg ni..Malas nk resize..Saiz besar..byk lak tu..sikit2 je la yer..klu nk tgk lebih byk..ada kt FB mie tu pn tak semua gak..hehe..Apa2 pun thx sudi baca blog mie yg tunggang langgang ni...erkk..daaaa

6 comments:

Katak Hijau said...

sama2.. erkkk.. ngeee ;p

QueeN TerataI said...

bkn kembar seiras mmgla rupanya x sama... hehehehe

Mie Fisher said...

mana 1 yg harus aku terima ni...erkkk..sorg ckp xsama..sorg ckp sama..isk2...

Joe Black said...

aku nak mancing kat lombong...erk

QueeN TerataI said...

MIE: jgn pening2.. aku xnmpk sgt wajah twin ko tu.. cuba ko close up wajah dia bg aku tgk,.. nnt aku bgtau balik sama ke x

Mie Fisher said...

erkk..ko scroll je..nnt lehh close up..wkaka