Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Monday, September 26, 2011

Bisness...





Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pembaca sekalian mesti ada yg sudah ter"pk" ttg tajuk kt atas...Skrg ni aku tgh pening untuk memulakan bisness yg baru..Macam2 menda aku fikir apa jenis bisness nk buat..Yg tak perlu byk sgt modal,mudah,sng...err..sng tu sama dgn mudah..isk..Ok..yg mudah,tak pening sgt..nk handle pun sng..hmm...Ape ekk..ada sape2 leh bg cadangan...Fikir punya fikir..Aku buat la list bisness yg aku dgr dari member aku...cthnye..KFC,McD,Stesen minyak,Kedai mkn..Cybercafe...Tapi kebykan perlukan modal yg besar...Aku tak nak modal yg besar sgt...Abg aku pun suh fikir..Dia dh macam malas sbb asyik duk mkn je..tak leh harap btl...Bisness dia dgn tunang dia pun dh ok..tapi dia suh cari yg lain plak...iskk..

Aku fikir2 aku buat lagi list bisness aku suke...Haa..yg ni aku mmg suke...Antaranye..Cyber cafe..Cool Blog..Dua je..Sbb bisness ni tak susah aku rasa..cuma cyber cafe tu perlukan modal yg besar..So aku amik la cool blog..best ni cool blog...Aku cari maklumat kt IT..amik nk call..tapi aku tak call lg..huhuh..Biar dlu sbb nk cari tapak dulu...Walaupun dh ade tmptnye tp tak tahu dpt ke tak..klu dpt tmpt tu comfirm laku wooo...huhuh


Harap2 apa yg aku rancang ni dpt ditunaikan..lagipun ni masih dalam plan..So..aku up to date dlu...Hmmm..Nnnt klu jd semua plan tu..Semua dijemput utk hadir dan beli..free tu xder lg..ahah..harap2..iskk..bergelora hati aku ni...adoyaiii...ahaks!..Amin!!...owhh aku share web cool blog ni ekk..sapa nk tgk pun boleh...Daaa...


http://www.coolblog.com.my/


1 comment:

QueeN TerataI said...

apakah cool blog ni? hehehehe