Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Monday, September 26, 2011

CoolBlog...

Ok..Seperti post td..Aku dh dapat replay dari Siti Rahmah Binti Ab Rahim ,Business and Cust Service Dept dari company cool blog..Mula2 mmg aku nk call dia...tapi last aku send email jer...Dan seperti di bawah ni adalah dia punya cost..Terkejut gak tgk sbb jauh dari apa yg aku pk..


Thank you for your interest in Coolblog business.

Thank you for your interest in Coolblog business.

Start up cost for this business would be RM 88 000

Please do login to our website: www.coolblog.com.my,
Click on ;BUSINESS; then enter.
Please read ;INVESTMENT TABLE;;APPLICATION FORM and others..

Submit your application form together with supporting document as below
:-

1. Photocopy of IC
2. SSM Certificate
3. 3 months recent bank statement(Personal account required if you just
registered a company)
4. Layout plan of the location. (Applicant has to identify own
location)(e.g of location : shopping mall,shoplot)

Send your application via email or post.

We will process your application and get back to you in two weeks time.

Do contact me at below no should you require clarification or further
assistance.


Aku masih dalam plan lg..walaupun cost dia tak disangka tp masuk gak dalam plan..Bisnes ni jadi klu tempat tu dpt..klu tak mungkin ssh skit kot...

2 comments:

Don Juan de Markobang said...

wahh...dasat gk modal...tp stil bleh on tu...good luck mie..

Mie Fisher said...

mmg gasakkk pise..ni pun duk pk nk ke tak..tp still dlm plan lg...