Visitor Counter

Free Stuff

Followers

Thursday, October 27, 2011

Permintaan Hati...

Assalamualaikum...


Aku nye entry title hari ni adalah permintaan hati...huhu..Bukan apa..ni permintaan dari adik aku..Name dia Ehin..Antara adik aku yg paling Nakal,bengong,degil nk mampus..kalau cakap or bg nasihat mmg comfrim tak masuk telinga...ekekeke..matai aku klu dia baca ni..tp aku rasa dia baca kot..Aku nk cite pasal dia ni..Lagipun sebelum ni aku dh save draft dia tp aku terdelete plakk hari tu...


Ehin ni adalah adik "Fly" aku dari zaman sekolah lagi..Kalau kt sekolah...dia lah paling comot..wakaka..comot gilerr...Tapi skrg ni dh dedabak besorrr...dulu kecik2 je..kalau ikutkan ade byk lagi adik2 aku time sek dlu...Biasala kalau time sek dlu muka nk jambu je..ekekeke...jambu ke??ntah lerr....rambut belah tengah...xder sikat tepi2..


Ehin ni pun lama lost contact..aku jumpa dia balik tahun lepas kot..tak ingat..Tu pun jumpa k fb...Dia tegur tapi xkenal..sapa la bdk ni...ingat2 punya la ingat...Lama tu baru ingat..Sebab masa sek tu dia ni xbyk ckp mcm org lain...dia suke duk tepi2..ekeke..tp skrg ni haaa..ckp non stop..klu dgr dia ckp nk pecah pala...ekekeke....


Aku ada lg sorg lg adik yg masa sek agak rapat..Aini name dia..Ni kwn baik pada ehin tu..bdk baik ni...Cite2 nk jd polis masa sek..tp skrg amik cikgu...dh lari dr cite2 dia..akakakaka...Bagi aku..Aini dgn ehin 1 pala..Rosak gak bdk ni...klu fb xde menda lain...nk cite je keje dia...ekekke...xpela..janji tak nyusahkan org lain ekkk...


Kalau ikutkan byk menda nk cite tp aku dh lupa...Sbb draft tu aku terdelete...hmmm..sedih2..kt situ belake aku dh cite...apa2 pn aku harap adik2 aku ni jgn la tacing ekk baca blog abg ni...Awwww...ekekekee...ok la sampai sini je la...




P/S~abg tgu pic dr ixora tu..dia xupload2 lg..abg nk amik pic tuu...adessss...

1 comment:

ribenaPeaceGurl :) said...

ahhahaha...
jaat abg mie!
dan2 je kutuk org..kih3!

anyway!!!
THANK YOU SO VERY MUCH!!!

nie syg abg mie lebey nie...hik3!
^^